Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

e-table.gr: Ανακοινώνει τη συνεργασία του με το ask4food.gr

Από: http://www.businessnews.gr/article/28823/e-tablegr-anakoinonei-ti-synergasia-toy-me-ask4foodgr

 e-table.gr: Ανακοινώνει τη συνεργασία του με το ask4food.gr - Κεντρική Εικόνα

Το e-table.gr ανακοινώνει τη συνεργασία του με το ask4food.gr. Πρόκειται για μια συμμαχία στρατηγικής σημασίας στον χώρο της εστίασης που συνδέει πελάτες/χρήστες και εστιατόρια, δημιουργώντας ένα δυναμικό δίκτυο.
Το e-table.gr αποτελεί την πρώτη, στην ελληνική αγορά, ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια. Λειτουργεί από το 2014 και αριθμεί πλέον περισσότερα από 1700 συμβεβλημένα εστιατόρια σε 22 πόλεις της Ελλάδας, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 100.000 πελάτες. Μέσω του e-table.gr και των αντίστοιχων εφαρμογών του για iOS και Android κινητά, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύπτουν νέα εστιατόρια και να πραγματοποιούν δωρεάν κράτηση όλο το 24ωρο, με άμεση επιβεβαίωση και χωρίς πιστωτική κάρτα. Επιπλέον, το e-table.gr εξασφαλίζει στους χρήστες αποκλειστικά προνόμια και προσφορές μέσα από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών.
Τo ask4food.gr φιλοξενεί τη μεγαλύτερη ελληνική online κοινότητα των φίλων του καλού φαγητού με 50.000 κριτικές χρηστών και 20.000 επισκέψεις ημερησίως. Οι χρήστες του ask4food.gr δημοσιεύουν κριτικές και βαθμολογίες για τα εστιατόρια που επισκέπτονται, αναδεικνύουν τους χρήστες που εμπιστεύονται, δημιουργούν τις προσωπικές τους λίστες με εστιατόρια που θέλουν να δοκιμάσουν, ενώ οι εκπρόσωποι των καταστημάτων έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τη σελίδα του εστιατορίου τους και να απαντούν σε κριτικές. Επιπλέον, το ask4food.gr χρησιμοποιώντας “έξυπνα” στατιστικά μοντέλα αξιολόγησης, πρωτοπορεί διεθνώς στον τομέα της προστασίας της αξιοπιστίας των κριτικών που δημοσιεύει.



Τα πλεονεκτήματα για τους χρήστες είναι τα εξής:
Οι χρήστες του ask4food.gr στο εξής θα έχουν τη δυνατότητα, με τη συμβολή του e-table.gr, να κάνουν απευθείας κράτηση μέσα από την αγαπημένη τους ιστοσελίδα, επιλέγοντας το εστιατόριο που τους ενδιαφέρει. Η κοινότητα του ask4food.gr με τις χιλιάδες κριτικές για εστιατόρια σε όλη την Αττική συναντά το πλούσιο υλικό του e-table.gr με άρθρα, φωτογραφίες, videos, εικονική περιήγηση 360 μοιρών και μαζί διαμορφώνουν τα χαρακτηριστικά μιας νέας εποχής στο χώρο της μαζικής εστίασης, μετατρέποντας την αναζήτηση εστιατορίου και την online κράτηση σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανακάλυψης νέων γευστικών προορισμών.
Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης στην ψηφιακή αγορά της εστίασης, τόσο το e-table.gr όσο και το ask4food.gr συνεχίζουν να δημιουργούν νέες καινοτόμες υπηρεσίες για τους χρήστες. Tο e-table.gr συνεχίζει σταθερά την ανοδική πορεία του αναβαθμίζοντας την εφαρμογή για android κινητά, εισάγοντας το Group Dining (Διοργάνωση Γεύματος και Ειδικές προσφορές σε εστιατόρια για κρατήσεις μεγαλύτερες των 10 ατόμων) και σχεδιάζοντας τη δυνατότητα Αναζήτησης Πιάτων (Dish Management). Παράλληλα, άμεσος στόχος για το ask4food.gr είναι η επέκταση της λειτουργίας της ιστοσελίδας στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την σταδιακή κάλυψη όλης της χώρας.


καθημερινή κατάθεση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *